Welcome Guest [Log In] [Register]
Posted ImageWelcome to the all new Geo Metro Forum. We hope you enjoy your visit.

You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are features you can't use and images you can't see. Registration is simple, fast, and completely free. If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Join our community!




Username:   Password:
Add Reply
ACHOSE BRACKET; does not seem to fit
Topic Started: May 15 2018, 05:12 PM (82 Views)
Iconn
Member Avatar
ICONN

:rocker :type :smackface HI all. I am on the final lap to get this engine back in "green" 1996. The evaporator that I ordered has a built in tubing adapter and so you do not need the one that came on the original evaporator. It has to mount onto the radiator cross member at the top somewhere to prohibit vibration damage. Here is a pix of the problem. Has anyone ran into this problem? Do I need to re-fabricate the bracket?
https://www.dropbox.com/s/rbxrzfe8zksp54i/AC%20BRACKET.jpg?dl=0

Thanks! :deal
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
smysmbrg
SteveO

My 97 has a replacement condenser and this is how they mounted the bracket holding the line in front. Not sure if this is what you are talking about.
Posted Image

Posted Image

Online Profile Quote Post Goto Top
 
Iconn
Member Avatar
ICONN

! oh so it does mount. That sticks way out there! I made a "kinked" bracket so that it partially hides back behind the crossmember. Now I know! Thanks
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Air Conditioning/Heating · Next Topic »
Add Reply